Лидерът в Холандия ПСВ Айндховен продължава да мачка съперниците си

...
Лидерът в Холандия ПСВ Айндховен продължава да мачка съперниците си
Коментари Харесай

ПСВ разнищи Аякс за четвърт час

Лидерът в Холандия ПСВ Айндховен продължава да мачка противниците си е Ередивизие. Днес тимът на Марк ван Бомел разгроми Аякс с 3:0 и се откъсна с 5 точки пред гранда от Амстердам на върха в класирането. " Филипсите " имат единствено победи след 6-ия кръг и впечатляващата голва разлика 24:3.

Интригата в дуела изчезна още до почивката. Домакините вкараха трите си гола в границите на 14 минути и дадоха отговор уместно на рецензиите след тежката загуба от Барселона в Шампионската лига. За Аякс загубата е първа през сезона и отборът дели втората позиция с Хераклес и Фейенорд, които също имат по 13 точки.
We ♥ @HirvingLozano70 #PSVAJA 3-0 pic.twitter.com/kslGCYHl17
— PSV International (@psveindhoven) 23 септември 2018 година Началото на головата фиеста сложи Гастон Перейро в 21-ата минута. Той финтира противник на граниата на наказатлното поле и с левия крайник опъна мрежата зад Андре Онана. Само три минути по-късно стражът на Аякс изрита топката напред, тя бе посрещната с глава от футболист на домакините и стигна до Люк де Йонг, който без проблеми повиши на 2:0.

В 35-ата минута Онана избави удар на Стивън Бергвайн, само че крилото върна топката към точката на дузпата, откъдето Ървинг Лозано вкара за 3:0.
EINDSTAND #PSVAJA

1-0 Pereiro (21)
2-0 De Jong (24)
3-0 Lozano (35) pic.twitter.com/4vT1XTaNj2
— PSV (@PSV) 23 септември 2018 година През второто полувреме положения не липсваха и пред двете порти, само че в няколко обстановки домакините подходиха несериозно и не съумяха да създадат успеха си още по-изразителна.

В идващия кръг на ПСВ следва относително елементарно посещение на НАК Бреда, а Аякс ще играе против новака Фортуна (Ситард).

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА

Ередивизие 6 кръг, неделя 23 септември  ПСВ 3:0краен резулат  Аякс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР