Лидерът в генералното класиране за Световната купа по биатлон Йоханес

...
Лидерът в генералното класиране за Световната купа по биатлон Йоханес
Коментари Харесай

Четири грешки в стрелбата оставиха Йоханес Тингенс Бьо извън подиума в спринта в Солт Лейк Сити

Лидерът в генералното класиране за Световната купа по биатлон Йоханес Тингенс Бьо остана отвън призовата тройка в спринта на 10 км, който се организира на олимпийското трасе в Солт Лейк Сити.
 Французин спря победната серия на Йоханес Тингенс Бьо
Норвежецът още веднъж сподели феноменално каране, само че нетипичните за него четири неточности във втората пукотевица го оставиха пети на 41,5 секунди от сънародника му Ветле Кристиансен, за който това беше дебютен триумф за Семеен кодекс. 26-годишният Кристиансен повали всичките 10 цели и измина дистанцията за 23:29.7 минути.

Втори на 1.3 секунди остана Симон Дестьо от Франция, които пропусна една от десетте цели, а трети е Роман Рийс от Германия на 22.4 секунди с една неточност в стрелбата. За германеца това също бе първи подиум в кариерата.

От българите най-предно се класира Антон Синапов, който се подреди 40-и с три неточности и пасив от 1:53.1 минута. Владимир Илиев зае 49-о място с пет пропуснати цели и закъснение от 2:21.7 минути, Димитър Герджиков е 51-и с две неточности и на 2:23.6 минути зад спечелилия, а Михаил Клечеров не започва.

Бьо води в генералното класиране с 936 точки, следван от Александър Логинов от Русия с 609 точки. На трета позиция се изкачи Симон Дестьо с 588 точки.

Стартовете в Съединени американски щати не престават в събота с преследването на 10 км за дами и на 12.5 км за мъже.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР