Лидерът в генералното класиране на сезона Йоханес Тингес Бьо (Норвегия)

...
Лидерът в генералното класиране на сезона Йоханес Тингес Бьо (Норвегия)
Коментари Харесай

Красимир Анев се нареди 12-и в масовия старт в Руполдинг

Лидерът в генералното класиране на сезона Йоханес Тингес Бьо (Норвегия) записа девета победа за сезона, откакто победи в всеобщия старт на 15 км в немския зимен център Руполдинг. Бьо позволи една неточност в четирите си стрелби и измина трасето за 36:43.8 минути. Така той реализира 31-и триумф в кариерата си.

Българинът Красимир Анев записа най-хубавото си класиране за сезона, откакто се подреди 12-и. Той стреля без неточност и приключи на 36.3 секунди след спечелилия. Втори на 0.6 секунди с две пропуснати цели остана Юлиан Еберхард от Австрия, а трети финишира Кентен Фийон Мейе от Франция с една неточност в стрелбата и пасив от 2.8 секунди. Носителят на Световната купа Мартен Фуркад (Франция) приключи четвърти на 8.6 секунди с една неточност в последната пукотевица.
Your Top3 of an exciting men's mass start in #RUH19

@7ohannesbo @NSSF_Biathlon
Julian Eberhard @OESVbiathlon
@quentinfillon @FedFranceSki

You can rewatch the entire race on https://t.co/bk5aBBso9Q pic.twitter.com/RJlBkI4FC7
— IBU World Cup (@IBU_WC) January 20, 2019 Йоханес Тингес Бьо е отпред в генералното класиране за сезона след 12 старта с 662 точки, следван от Александър Логинов с 476 точки и Мартен Фуркад с 428 точки.От българите Анев е 31-и със 131 точки, Илиев е 53-и с 30 точки, Синапов заема 59-ото място с 22 точки, а Герджиков е 78-и с 4 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР