Лидерът в генералното класиране на Формула 1 Люис Хамилтън увеличи

...
Лидерът в генералното класиране на Формула 1 Люис Хамилтън увеличи
Коментари Харесай

След екшъна в Сингапур е време за новите победители в играта на Heineken

Лидерът в генералното класиране на Формула 1 Люис Хамилтън усили преднината си на върха, откакто завоюва надпреварата за Гран при на Сингапур. Трикратният международен първенец се възползва от тежките условия на пистата, поради които още в първата обиколка отпадна съперникът му за купата Себастиан Фетел, който започва от полпозишън, както и Кими Райконен и Макс Ферстапен. В хаоса Хамилтън излезе от пета стартова позиция отпред и не сбърка до края, с цел да стигне до успеха. Даниел Рикардо приключи на втора позиция, а съотборникът на Хамилтън Валтери Ботас също се качи на почетната стълбичка. След този триумф Хамилтън води с 28 точки на върха на класирането пред Фетел.

Състезанието в Сингапур дефинира и новите спечелили в играта на Heineken и Gong.bg.

Наградите са обезпечени от мърчандайза на Ф1 и Heineken.

Комплект от 2 стъклени чаши за бира Heineken печелят Диан Венков, Виктор Димитров, Владислав Владимиров, Петър Желев и Мирослав Парашкевов.

F1 бутилка за вода получава Росен Ненов.

F1 шапки отиват при Паулин Якимов и Диана Чолакова.

Спечелилите участници би трябвало да потвърдят приемането на премиите при получено позвъняване от страна на Организатора.

При приемане на премията спечелилите я участници би трябвало да потвърдят, че са пълнолетни посредством показване на документ за идентичност.

Бъди подготвен за новия старт на играта за Гран При на Сингапур.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР