, лидерът в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията,

...
, лидерът в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията,
Коментари Харесай

Управлявай умно и сигурно дома си с Schneider Electric

, водачът в цифровата промяна на енергийния мениджмънт и автоматизацията, показва новата си продуктова гама Easy9, която се отличава с високо качество, успеваемост и надеждност. С Easy9 Schneider Electric уголемява своето портфолио от решения за жилищния сегмент със специфичен фокус върху лесния монтаж и необятния набор на приложения и функционалности в една продуктова серия.

Гамата предлага цялостен подбор модулна инсталация, включващ дребни прекъсвачи, дефектнотокови отбрани, прекъсвачи с вградена дефектнотокова отбрана, оптимално напреженови изключватели, контактори, импулсни релета, катодни отводители, захранващи гребени и разпределителни табла. Автоматичните прекъсвачи се създават в умната фабрика (Smart Factory) на компанията в Пловдив, а останалите артикули от гамата се създават в други страни-членки на Европейски Съюз.

Новата гама ще бъде показана публично на. За първи път цялостна презентация за новия комутатор ще направи Весела Куртева, продуктов управител в Schnеider Electric България. Водещ на събитието ще бъде артистът Филип Аврамов, който ще разкрие каква е връзката сред Easy9 и новия му арт план " Дом Аврамов ".

" Easy9 е първото предложение на Schneider Electric за жилищния сегмент в България, което доставя цялостен набор от функционалности в една гама. Ключовите му преимущества са лесният монтаж и приложимост, напълно адресирани към оправянето с ежедневните провокации на електроинсталаторите ", споделя Весела Куртева.

Уебинарът за показване на новата гама Easy9 ще бъде наличен за всеки, който желае пръв да се запознае с новите ѝ функционалности, а събитието цели да събере на едно място всички екектроинсталатори и търговци на електро материали в България. Достъпът е свободен, като по избор може или в самия ден с пряк достъп от линка. Уебинарът ще се излъчва и онлайн на.

Гама, адресирана към ежедневните провокации на електроинсталатора

Благодарение на новия захранващ гребен времето и напъните за окабеляване се редуцират значително. Всички прекъсвачи могат да бъдат свързани между тях посредством непосредствено фиксиране върху гребена. Вече не е належащо пробутване на обособени мостови кабели сред всеки комутатор, а с изключение на всичко друго таблото наподобява подредено и с изящен изчистен дизайн. Редуцираните кабели на собствен ред понижават вероятността от неточности, както и от електрически повреди.

Лицевите панели на продуктите са снабдени с ясна маркировка, показваща главните механически параметри на референциите, което улеснява инсталаторите както по време на монтажа, по този начин и след това, при поддръжката.

Easy9 е и предложение, което се грижи за околната среда. Schneider Electric е непреклонен последовател на устойчивото развиване и на международните зелени практики. В духа на опазването на природата и с обръщение за резистентност Easy9 е сертифицирана с Green Premium, а също и по RoHS. Това потвърждава, че сигурността както на потребителите, по този начин и на околната среда, е обезпечена до последната детайлност.

Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР