Лидерът в Бундеслигата Байерн (Мюнхен) стъпи накриво за втори пореден

...
Лидерът в Бундеслигата Байерн (Мюнхен) стъпи накриво за втори пореден
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен пак се издъни в Бундеслигата

Лидерът в Бундеслигата Байерн (Мюнхен) стъпи изкривено за втори следващ път и след равенството 3:3 с опашкаря Арминия (Билефелд) в предходния кръг, през днешния ден падна с 1:2 като посетител на Айтрахт (Франкфурт), който записа пета поредна победа в шампионата. Баварците не можеха да разчитат на 8 играчи заради разнообразни аргументи и това се отрази на представянето им.

Домакините шокираха Байерн с два гола сред 12-ата и 31-ата минута, дело на Камада и Юнес, и се отдръпнаха с удобен задатък на почивката, макар няколкото благоприятни условия за гостите, пропилени от Кингсли Коман и Максим Чупо-Мотинг.

Минути след подновяването на играта Робърт Левандовски понижи задатъка на Айнтрахт, а до края на полувремето Кингсли Коман пропусна на два пъти да изравни резултата. Домакините претендираха за дузпа в последните минути, съдията подмина обстановката, само че макар преразглеждането с ВАР, такава не беше наказана.

Байерн остава на върха с 49 точки, само че разликата с втория Република България Лайпциг е 5 точки, при мач по-малко за преследвача. Айнтрахт пък към този момент е четвърти на 6 точки зад водача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР