Лидерът в английската Висша лига Арсенал е подновил преговорите с

...
Лидерът в английската Висша лига Арсенал е подновил преговорите с
Коментари Харесай

Арсенал рестартира преговорите с Тилеманс

Лидерът в британската Висша лига Арсенал е възобновил договарянията с полузащитника на Лестър Юри Тилеманс. Белгиецът е мощно мечтан от „ артилеристите “, които от дълго време са се свързали с играча, с цел да го убедят да премине на „ Емиратс “. Сега двете страни са възобновили диалозите между тях, твърди „ Football London “.

Договорът на 25-годишния полузащитник изтича през лятото и по тази причина той е толкоз желан на трансферния пазар. На този стадий обаче не е ясно дали желанието на Арсенал е да го везме като свободен сътрудник след края на сезона или да го притегли още в този момент против скромна сума.

Лондончани обаче желаят да реализират сделка с Тилеманс колкото е допустимо по-скоро, с цел да изпреварят съперниците за подписа му. Интерес към белгиеца има от още няколко клуба, измежду които Барселона, Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Реал Мадрид и Ювентус.

Юри Тилеманс бе притеглен в Лестър през 2019-а година от Монако за 45 милиона евро. Той бързо се наложи като значим футболист за „ лисиците “, като има 177 мача, 28 гола и 25 асистенции за клуба. Освен това халфът е и национал на Белгия с 58 мача и 5 попадения за „ алените дяволи “.

Fresh talks are underway
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР