Лидерът сред варненските молове подписа нов дългосрочен договор с марките

...
Лидерът сред варненските молове подписа нов дългосрочен договор с марките
Коментари Харесай

GRAND MALL започва 2020 с мащабно обновяване за своя 10-и рожден ден


Лидерът измежду варненските молове подписа нов дълготраен контракт с марките Stradivarius и Pull & Bear .

Porsche влезе с шоурум под покрива на най-големия търговски център отвън София.

В очакване на своята 10-а годишнина, която ще отпразнува в края на май 2020 година, най-големият търговски център във Варна - GrandMall затвърждава статутаси на водач измежду моловете в морската столица и на най-големия и сполучлив комплекс отвън София. Молът ще посрещне своя рожден ден с огромно възобновяване, първият стадий на който към този момент приключи през 2019 година Тогава отвориха порти първите в града магизини на BOSS и G-Star, както и заведения на KFC, Hesburger и Pizza Lab. В съвременен жанр беше видоизменен обширният food court – известната зона за хранене, която със своите 1670 седящи места в 3 ресторанта и 15 ресторанта за бързо хранене е една от огромните у нас.





Вторият стадий на обновяването стартира в този момент и неговата цел е при започване на сезона, когато комерсиалният център ще закръгли първото си десетилетие, той да посрещне своите многочислени гости с още нови марки и с актуализирани основни магазини на международни фешън марки.

„ Годишнината е мотив на създадем равносметка на миналите 10 години – споделя шефът на комплекса Иво Генов . – През тях ние продължихме да развиваме качествения микс от марки и занимания, и обогатихме огромните търговски акции, в които GrandMallе пионер в България. Работихме интензивно да наложим мола и като туристическа дестинация за всички посетители на курортите по нашето Черноморие. Но главните ни старания във всяка от тези 10 години са ориентирани към най-ценния ни актив - доверието на нашите клиенти, на варненци и гостите на града. Те към този момент добре ни познават и за тях GrandMall е пожеланото място за търговия и за прочувствени, увличащи, креативен срещи с културата за всички възрасти.Нашият търговски център се наложи като Модна дестинация Номер 1 край морето и това стана с помощта на непрекъснатото насърчаване на връзките ни с наемателите – представители на международни и български марки и на сърцатата работа на нашия мениджърски екип. “

 

Н ови дълготрайни контракти с основни наематели

Успешната връзка на комерсиалния център с неговите основни наематели продължава. GrandMall затвърди позицията си на стратегически сътрудник на InditexGroup за Варна. В първите дни на 2020 договорите с марките на групата - StradivariusиPull&Bear бяха продължени за нов дълготраен интервал. Така до новия магазин на марката Bershka ще отворят и разширените магазини на StradivariusandPull&Bear, които ще посрещнат летния сезон с изцяло актуализирани визии. Другите марки на групата - Zara,MassimoDutti иOysho - възобновиха своите дълготрайни контракти през 2018 година, а Bershka през 2019.

 

Обновяват се над 3 700 кв. м търговски площи

Първата половина на годината ще донесе цялостна промяна на редица магазини, които ще бъдат ситуирани на нови местоположения и ще обновят своите концепции. Сред тях са Pull&Bear, Stradivarius, огромните магазини за обувки Deichmann и Humanic, оптиките VisionExpress и Оpticlasa, Samsonite, СarnivalKids, Рompea и Rosini.

 

Нови марки влизат в Grand Mall в навечерието на 10-ия рожден ден

Porsche отвори шоурум под покрива на комерсиалния център в края на 2019 година



Началото на летния сезон, когато комерсиалният център ще чества своя 10-и рожден ден, ще даде старта на знакови нови обекти. Сред тях са мултибранд магазинът Herry и монобранд магазина на Puma. GrandOptics & ZeissCenter ще влезе с напълно нова идея. А дамите ще бъдат сюрпризирани от първия във Варна магазин на Bodyshop - именитата марка на Анита Родик.

 

Посетителите също честват - Модата лети !

Търговският център ще показа празника със своите гости. Всеки от тях, който направи покупка за най-малко 35 лева и дава отговор на изискванията, ще може да се включи в Играта „ Модата лети! “, проведена с партньорството на BulgariaAir, ChartAirи Tavex. Така 10 щастливци ще летят до международна фешън дестинация за 10-годишнината на най-големия търговски център във Варна. Пазарувайте, донесете своя касов бон наИнформационния щанд и пробвайте шанса си да полетите до Тел Авив, Истанбул, Милано, Виена или Париж!



Подробности търсете в уеб страницата на GrandMall www.grandmall-varna.com и във Facebook страницата www.facebook.com/GrandMallVarna/ . Харесайте страницата, с цел да научавате първи за новите акции и промоции.

 

Grand Mall е измежду най-големите и най-посещавани търговски центрове в България и водач на пазара във Варна. Над 220 търговски обекта посрещат своите клиенти на повече от 52 000кв.м.площ. Удобство за посетителите обезпечават 1 750 паркоместа, ситуирани на 2 подземни и 5 надземни равнища.

Уникалното местонахождение на Grand Mall в централната част на града, с бърз достъп от Летище Варна, Централна автогара, ЖП гара и главните забележителности на Варна, улеснява многочислените му гости, които годишно надвишават 8 000 000 души.

Съчетавайки огромно многообразие от водещи интернационалните и локални фешън марки, обекти, предлагащи артикули за дома, атрактивни зони за забавление и неповторима селекция от заведения за бързо хранене и заведения за хранене, ситуирани в съвременна конюнктура, Grand Mall заема лидерската позиция и е притегателна дестинация за жителите и гостите на града.

Единствено в Grand Mall клиентите могат да открият под един покрив международни марки като Zara, H&M, LC Waikiki, Reserved, BOSS, Replay, G-Star, Elizabetta Franchi, Massimo Dutti, TomTailor, US Polo, Bugatti, Mason’s, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho, Mohito, Terranova, Calliope, Deichmann, Humanic, Camper, Timberland,Intersport, Sport Vision, Adidas, Nike, UnderArmour, Douglas, dm, Swarovski, Pandora. Представени са и марки катоAndrews, Teodor, Carducci, Pierlucci, Daphne, Bobo Zander и доста други.

Сред основните наематели в мола са и супремаркет BulMag, Technomarket, Jysk, Hippoland и Pepco.

Зоната за развлечения включва кинокомплекс Арена с 9 салона, измежду които неповторимата по рода си IMAX зала, и обособената на над 2000 кв.м зона за атракции от веригата Playground - най-големият детски център във Варна.

В актуализирана съвременна конюнктура клиентите на комерсиалния център могат да се насладят на огромно многообразие от кухни, предлагани в обектите на  McDonalds, KFC, SubWay, Pizza Lab, Hesburger, BMSБългарска кухня, Ola, Market, Thang Long, Sushi, Chiken King, LeChef, Рибарница Nemo и SoFresh. Ресторантите Massa Kitchen и Godzila, и кафе-сладкарница Marmalad  са желано място за ценителите на положителната кухня и атрактивния интериор.  

В Grand Mall се намира и неповторимият за България Ретро Музей, чиято експозиция се разполага на близо 4000 кв.м. В нея най-ярко се откроява сбирката коли от епохата 1945-1989 и восъчните фигури на извести персони.

 

*публикация

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР