“Лидерът обявява как “мен не могат да ме страхуват така

...
“Лидерът обявява как “мен не могат да ме страхуват така
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Бойко ни лук ял, ни лук мирисал

“Лидерът " афишира по какъв начин “мен не могат да ме опасяват по този начин " и оставя дамите в партията му да поемат отговорността за поисканата оставка. Това написа във Фейсбук Лена Бориславова от Политическа партия, видя " Фокус " .

Качваме цялата й обява без редакторска интервенция:

" Бъдещ някогашен основен прокурор упреква политически партии (ГЕРБ и ДПС) и техните “лидери " в изменничество поради поисканата оставка и им търси пояснение по телефона за тези им дейности.

“Лидерът " афишира по какъв начин “мен не могат да ме опасяват по този начин " и оставя дамите в партията му да поемат отговорността за поисканата оставка. Решението било сякаш на Мария Габриел, сякаш от парламентарната група знаели, но в действителност научили в ефир… или нещо подобно… значимото е, че Бойко ни лук ял, ни лук мирисал.

Десислава Атанасова (която въпреки всичко смята, че не било редно Гешев да й търси сметка за поисканата му оставка) трети ден не може да разбере за какво ГЕРБ и Движение за права и свободи са в изолираност и партиите не желаят да поддържат техен мандат.

Решението за постоянно държавно управление е с втория мандат ", написа Бориславова по мотив свадите към основния прокурор Иван Гешев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР