Лидерът на Воля Веселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик

...
Лидерът на Воля Веселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик
Коментари Харесай

Марешки: Срещали сме се с Божков

Лидерът на Воля Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 съобщи в предаването "Лице в лице ", че да правиш нещо положително за българите няма никаво значение, би трябвало да се изсипеш с една лодка на Росенец, с цел да станеш прочут.

Провален политик назова той Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Хората са го изхвърлили от властта, добави той.

Срещали сме се с Божков и сме приказва по две тематики - да се сътвори същинска свободна партия от предприемачи, това беше 2005 година Но Паунов от Българска социалистическа партия го е дръпнал и този план се е провалил, призна Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Не съм желал пари от Божков, нико поддръжка. Другата тематика по която са общували е когато са били съперници за покупката на постройката на Телефонна палата, сподели водачът на Воля.

Сценките не Българска социалистическа партия не ги проследявам, съобщи той и добави, че няма да поддържат вота им на съмнение. Като се върна обратно знам по какъв начин сме мизерствали при ръководството на Българска социалистическа партия, съобщи Марешки.

В България не можем да случим на президент, разяснява още депутатът.

Искам оставката на Радев тъй като си разреши да обиди милионите, които са протестирали в годините на прехода, които желаеха да се раздели България с комунистическия режим, сподели политикът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР