Лидерът на "Воля" Веселин Марешки започна да се рекламира за

...
Лидерът на "Воля" Веселин Марешки започна да се рекламира за
Коментари Харесай

Смях! Марешки започна кампанията си за евроизборите


Лидерът на "Воля " Веселин Марешки стартира да се популяризира за евроизборите. Това видя Скандал в рекламните блокове на БТВ тази заран. Той споделя, че ще спре грабежа в страната. Хората разясняват в обществените мрежи, че до момента е можел да го спре, тъй като той и неговата партия са в Народното събрание. Освен това е патерица на ръководещите. Марешки стана за смях като един ден споделя, че напуща Народното събрание, а на другия ден се връща. Много бързо му беше дадено нещо, с цел да остане в Народно събрание и да поддържа кворума.
"Да сте чули и една дума от някоя друга партия или политик против картелите?! Няма да спра да дублирам, че това е бичът за благосъстоянието на народа. Всеки го усеща по джоба си- и като зарежда колата, и като влиза в аптека или магазин, и като си заплаща тока.. Ще продължа борбата - освен с думи, само че и с каузи! Както го върших до момента ", споделя Марешки в новата си акция.
Само, че към този момент никой не му има вяра. Нито са евтини медикаментите в неговите аптеки, нито горивата в неговите бензиностанции. Да не приказваме, че доста хора споделят, че продава отпадъци.
Припомняме, че редица инспекции от разнообразни държавни институции са формираните против компании на предприемача или за бизнеси, в които са негови компании, а в тях вземат участие депутати от дребната му, само че сплотена парламентарна група.
Едната е непосредствено против бизнес на Марешки - за дъмпинг с цените на горивата. Прави се от Комисията за защита на конкуренцията.
Друга директна инспекция против политика е от Национална агенция за приходите и е отново за горива. Данъчните влязоха във компанията на предприемача “Трейднет Варна”, през която минават доставките за бензиностанциите му. Веска Марешка - майка на Веселин Марешки и фиктивен притежател на компанията, съумя посредством процедурни хватки да отсрочи инспекцията с три месеца.
Още две инспекции - от Национална агенция за приходите и прокуратурата, се отнасят за бизнес, в който взе участие Марешки. Това е така наречен реекспорт на медикаменти. При него лекарства, които
отчасти или напълно се заплащат от здравната каса, се декларират за продажба на българския пазар, само че се изнасят в чужбина поради по-високата им цена там.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР