Лидерът на Воля Веселин Марешки реши да се изкаже от

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки реши да се изкаже от
Коментари Харесай

Марешки се появи на парламентарната трибуна с икона

Лидерът на " Воля " Веселин Марешки реши да се изкаже от парламентарната естрада с икона в ръка, съобщи ТОПНОВИНИ. Не стана ясно обаче кой светец е изобразен на иконата. Марешки описа, че иконата му е подарък от община, в която е решил казуса с достъпа до медикаменти.

" Управляващите години не са го решили ", разяснява той. " Срам ме е, че 30 години даваме милиарди за опазване на здравето и ненужни играчки. Много общини и села нямат достъп до опазване на здравето и медикаменти. Народът ни е оставен на Божията воля ", съобщи Веселин Марешки. Той прикани спечелилите изборите да мислят най-малко малко за ползите на народа. " Така хората ще ни подаряват икони, тъй като сме се сетили за тях, а не тъй като обособен човек е решил един проблем на една община ", сподели в умозаключение Марешки.

Припомняме, че не за първи път Веселин Марешки се появява с необикновени предмети на парламентарната естрада. В средата на ноември предходната година водачът на " Воля " се отхвърли от имунитета си с пластмасов кокал в ръка. Тогава той изиска оставките на Красимир Каракачанов и Валери Симеонов и попита: " Чудим се къде се скриха двамата вицепремиери в последните дни. Това ли вършат? Да гризкат кокала на властта и да не оставят нищо за българския народ ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР