Лидерът на Воля“ Веселин Марешки отвори истинска война на БСП,

...
Лидерът на Воля“ Веселин Марешки отвори истинска война на БСП,
Коментари Харесай

Марешки обвини БСП в геноцид към българското общество

Лидерът на „ Воля “ Веселин Марешки отвори същинска война на Българска социалистическа партия, откакто предходната седмица социалистите желаеха оставката му като зам.-председател на Народното събрание поради наложената му на втора инстанция присъда.

„ Нямаше да обръщам внимание на цялата тази перверзия, в случай че не бяха хилядите писма, които получих като поддръжка “, разгласи Марешки от парламентарната естрада. И стартира да изрежда имената на соцдепутати, за които счита, че са отговорни в разнообразни грехове по отношение на страната. „ Хора, които са направили голям геноцид към българското общество, които са издевателствали над хората, докарали са ги до просешка сопа и плътски метод на живот – по какъв различен метод можем да ги назоваваме, с изключение на изверги “, изригна варненският предприемач.

Изявлението му вбеси социалистите. „ Човек с присъди, човек, който нарушава закона, който е станал за смях на целия народ, да ми дава на мене морални оценки – това е скотщина от висок порядък “, яростно разгласи аленият народен представител Антон Кутев, който беше поименно упоменат.

Гневът на Българска социалистическа партия се обърна и към шефът на Народното събрание Цвета Караянчева, тъй като е разрешила на Марешки да приказва по този начин от трибуната. Това стана следващ мотив за социалистите да изискат оставката й.

Поредицата възмутени изявления против Марешки от лявата половина на залата бяха употребявани от ГЕРБ, с цел да обвинят опозицията, че саботира работата по дневния ред на Народното събрание. „ Всички видяхме желанието на лявата част – те не се записват, нямат предпочитание да работят и се чудят по какъв метод да лишават от скъпото време на Народното събрание “, съобщи депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов.

По отношение на присъдата на Марешки той прикани да се изчака окончателното решение на съда, а „ страстите да ги подтиснем “. „ Благодаря, господин Иванов, за рационалното предложение “, отзова се незабавно Караянчева и продължи по програмата на Народното събрание.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР