Лидерът на Воля Веселин Марешки обяви в ефира на „Здравей,

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки обяви в ефира на „Здравей,
Коментари Харесай

Марешки: Много социологически агенции са идвали в офиса ми с оферти, има и ценоразпис

Лидерът на " Воля " Веселин Марешки разгласи в ефира на „ Здравей, България” по " Нова телевизия ", че социологически организации са му желали пари, с цел да покачат рейтинга на партията му. Той съобщи, че е получавал предложения сред 10 000 и 40 000 лева и след отвод да си заплати процентите в оповестените данни са били занижавани. Според депутата било и обществена загадка какви са цените за повишение на рейтинга.

„ Мога да си подвигна % в социологическите изследвания. Много добре се знае какъв брой е цената. Това е обществена загадка. Аз имам задоволително пари и мога да си го разреша. Много социологически организации са идвали в офиса ми с предложения. Чувал съм предложения и от 40 000 лева на проучване, стигали сме и до 10 000 лева.”, разгласи Марешки.

Той изясни, че съгласно предварителни данни от проучвания доверието към партията му е с едни проценти, а след отвод от негова страна да си заплати, цифрите в формалните данни са занижени. Марешки обаче постоянно е отказвал, защото няма упоритости за властта и е подготвен незабавно да си подаде оставката, с цел да гледа децата и внуците си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР