Лидерът на „Воля” Веселин Марешки обяви пред „Тази сутрин”, че

...
Лидерът на „Воля” Веселин Марешки обяви пред „Тази сутрин”, че
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Ще се кандидатирам за кмет на София

Лидерът на „ Воля” Веселин Марешки разгласи пред „ Тази сутрин”, че има намерение да се кандидатира за кмет на София в акцията на есен.

„ Мисля персонално да се кандидатирам за борбата в столицата, тъй като става забавно – Мая Манолова, Слави Трифонов, Волен Сидеров желае също, слушам, да се кандидатира, естествено ще бъдем против гей парадите. Основното не е шоуто, а всеки ден е да се опитваш да помагаш на сънародниците си да живеят по-добре”, разяснява той.
Българска социалистическа партия търсят надпартиен за кмет на София, може би Мая Манолова Омбудсманът на този стадий се въздържа от коментар
Според него не е съумял да влезе в Екологичен потенциал, тъй като хората са желали той да остане в България.

Марешки регистрира и че след евровота е ясно, че хората са отвратени от политическата система и има недоумение на самия избор.

Милион и половина гласоподаватели не излязоха да гласоподават, а на нас не ни доближиха 30 000 гласа, добави той.

Според него съперниците са изпратени от роми в Екологичен потенциал:

Снимка: Ладислав Цветков

„ Важното е не да работиш за хората и да им помагаш да живеят добре, а да купиш самолети. Сега слушам, че самолетите не са значимо нещо, всички стартират да приказват, че не са значими, всевъзможни офанзиви има”, съобщи още Марешки.

Той разяснява и намаляването на дотациите за партиите, като съобщи, че тя и в този момент не стига за естественото действие на политическа групировка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР