Лидерът на Воля Веселин Марешки обясни в понеделник, че бившият

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки обясни в понеделник, че бившият
Коментари Харесай

Марешки за бивш конституционен съдия: Този е гола вода

Лидерът на " Воля " Веселин Марешки изясни в понеделник, че някогашният парламентарен арбитър и сегашен учител по конституционно право в Софийския университет проф. доктор Пламен Киров е " гола вода ". По думите на Марешки известният български правист " няма хал хабер от конституция ".

Преди седмица проф. Киров разяснява очевидното, че концепцията на ГЕРБ за привикване на Велико Народно заседание (ВНС) е постигнала, а точно да няма предварителни парламентарни избори.

Веселин Марешки има водеща роля при реализирането на тази задача. Той първо изясни, че партията му няма да взе участие при събирането на подписите за внасянето на плана на ГЕРБ за нова констуция. " Воля " обаче взе участие в събирането на подписите. Самият Марешки изясни, че се е без да я чете, тъй като била едно нищо.

" Когато нещо стартира като порнография, то постоянно завършва като порнография ", сподели Пламен Киров във връзка напъна на партията на Борисов да написа нов главен закон.

Марешки отговори с това, че не е правист, само че имал " малко очевидно повече разум " от Киров и не можел да " разреши някой да споделя, че намаляването на броя на депутатите ще докара до смяна на политическото посланичество ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР