Лидерът на Воля Веселин Марешки изправи икона от парламентарната трибуна

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки изправи икона от парламентарната трибуна
Коментари Харесай

Марешки размаха икона срещу депутатите, които работят за картелите

Лидерът на Воля Веселин Марешки изправи икона от парламентарната естрада против депутатите, които не работят в полза на народа.
От трибуната на законодателния орган той описа по какъв начин иконата му била подарена в българско село като знак на признателност. Той описа каква е обстановката по българските села, по какъв начин живеят българските пенсионери.

Марешки се разгласи против неналичието на денонощни аптеки, против тежките процедури за разкриване на такива, против картелите на горива, соъбщава още news.bg.

Лидерът на " Воля " още веднъж захапа властта, че харчи милиарди за ламарина, визирайки американските изтребители, вместо да влага тези средства в полза на народа.

Да мислим най-малко 10% за ползите на българските жители, прикани той. България чака да е друга, а хората щели да подаряват икони на депутатите в символ на признателност.

Той се разгласи против циганизацията, купения избор. " Кой носи отговорност за тези неща? ", попита Марешки. Това било позор за тези, които били във властта.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР