Лидерът на Воля Валентин Марешки обяви, че Министерството на вътрешните

...
Лидерът на Воля Валентин Марешки обяви, че Министерството на вътрешните
Коментари Харесай

Депутатът Марешки обвини МВР, че купува скъп бензин

Лидерът на " Воля " Валентин Марешки разгласи, че Министерството на вътрешните работи купува за служебните си коли бензин на цени, по-високи с 40 стотинки на литър от естествените. Той е изискал информация по въпроса от отрасловия министър Валентин Радев в границите на парламентарния надзор.

В показания отговор Радев показва единствено, че Министерство на вътрешните работи има подписани контракти с снабдители, отговарящи на комплекс от критерии за потребностите на държавната администрация и определени при избран ред. И че годишният разход за горива е друг през другите години и зависи от доста фактори - брой на структурите, брой на колите, криминогенната конюнктура и други ".

" Вие разбирате ли нещо от този отговор, аз не ", бе коментарът на Марешки. Депутатът, който е притежател на верига бензиностаници, изясни, че сега има места, където цената на горивото е с 40 стотинки по-ниска.

" Плащаме с 40 ст. повече, с цел да пълним джобовете на картела. С разграбен бюджет от един втори монополист не остават пари за хората. Ограбваме парите на Министерство на вътрешните работи и пълним джобовете на картела ", сподели Марешки.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР