Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов обяви, че е доволен от

...
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов обяви, че е доволен от
Коментари Харесай

Каракачанов доволен от резултата на евровота, но каза притеснителни неща за стабилността на малката коалиция

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов разгласи, че е удовлетворен от предварителните резултати от евровота. Той благодари на всички гласоподаватели, подкрепили политиката, която партията води в държавното управление и в българския парламент.

``
реклама

„ Искам да благодаря на всички българи, всички български патриоти, които поддържаха листата на Вътрешна македонска революционна организация с лидер Ангел Джамбазки; на всички, които се довериха на това, което Джамбазки направи в Европарламента до момента ”, сподели Каракачанов пред Нова телевизия.

Той разяснява и обособеното явяване на евроизборите партиите от обединението „ Обединени патриоти ”. „ Аз какво да направя, че другите се караха между тях? ”, сподели Каракачанов.

По въпроса за стабилността на обединението той съобщи: „ Кажете ми по какъв начин някой, който те е плюл 40 дни, без да имаш каквато и да е вина; който си е измислял проблеми, който е атакувал мен, фамилията ми, атакувал е Джамбазки, разпространявал е гнусни неистини по негов адрес... Как с тези хора да работиш? ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР