Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов не вижда конфликт на интереси

...
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов не вижда конфликт на интереси
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма конфликт на интереси със Султанка Петрова

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов не вижда спор на ползи при зам.-министъра на обществената политика Султанка Петрова.

Той обясни, че договорът сред компанията на фамилията й и строителната компания, реализатор на ремонта на парламентарната постройка в някогашния партиен дом. Коментарът му пристигна в отговор на апела на Българска социалистическа партия Патриотите да махнат Петрова от изпълнителната власт поради спор на ползи.

" През 2016 година е подписан договорът сред строителната компания и Народното събрание ", посочи Каракачанов. На 21 април 2017 година пък строителната компания е сключила контракт с фирмите-подизпълнители, измежду които е и охранителната, добави вицепремиерът.

" В този миг въпросната госпожа нито е народен представител, нито е зам.-министър, нито даже е определена за подобен. Къде виждате тук спор на ползи? ", обърна се Каракачанов към медиите.

Междувременно прокуратурата образува досъдебно произвеждане и назначи съдебно-медицинска експертиза, с цел да се откри повода за гибелта на 25-годишния Даниел Тасев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР