Лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов призова за ясна

...
Лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов призова за ясна
Коментари Харесай

Каракачанов поиска нова политика от ЕС за мигрантите

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация и вицепремиер Красимир Каракачанов прикани за ясна и твърда политика, с която да не се позволява незаконна миграция.

Трябва да се оказва подпомагане и чисто човешко състрадание на мигрантите, само че би трябвало да има една ясна и твърда политика, с която да не се позволява незаконна миграция. Нелегалната миграция на процедура основава проблеми със сигурността, престъпността и радикализиране на локалните общества.

Това сподели вицепремиерът и боен министър, по този начин и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов на конференцията на партията по отношение на напрежението към миграционната политика на Европейски Съюз.

Каракачанов подчертава, че българската позиция във връзка с политиката на множеството страни от Европейския съюз по тематиката за незаконната миграция е извънредно ясна.

Според него би трябвало да се отделят нужните средства от Европейския съюз , с цел да могат страни като Гърция, Испания, Италия и други страни да посрещнат провокациите, тъй като незаконните мигранти се стремят тъкмо към тези страни.

Той е на мнение, че политиката за миграцията би трябвало да включва един по-хуманен метод, с който мигрантите да бъдат връщани със самолети в родните си места, а не да бъдат прекарвани през Турция, където заплащат големи мита, корупционни схеми и канали. " Това е политика, която стартира да се премисля в самата Европа " , означи вицепремиерът.

Каракачанов изрази удивление, че дебатът, който се организира през днешния ден е доста забавен, тъй като са разисквани хуманните случаи.

 Решение за бежанците? Стана още по-лошо!
Решение за бежанците? Стана още по-лошо!

Спасяването на Ангела Меркел по никакъв начин не се получи...

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация е на мнение, че по време на европейските избори след към година тези политическите обединения, които са отстоявали своите позиции и са защитавали националните си ползи, да получат повече права и по-голямо схващане, в сравнение с тези, които ни приспиваха с приспивни песнички и ни говореха за политическа уместност.

" Надявам се, че в резултат на тези избори Европа ще стартира да води една поредна и нова политика, която да дава отговор на желанията на националните общества на държавите-членки на Европейския съюз, а не да дава отговор на идеологемите в главите на избрани бюрократи или полици " , прикани той.

 Италия поддържа бежанците
Италия поддържа бежанците

Масов митинг в Рим

Каракачанов посочи, че с помощта на оградите по границите доста е намалял незаконния мигрантски поток.

Българският представител в Европейския парламент и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки разяснява, че в границите на тази среща от вторник до четвъртък ще бъдат извършени диалози и срещи с министъра на вътрешните работи, министъра на превоза, министъра на образованието, министъра на околната среда и водите и министъра на Българското европредседателство по тематиката за миграцията, политика на България във връзка с миграцията и образуване на обща позиция на групата на европейските консерватори и реформисти.

 Европейски водачи разискват център за бежанци в Европа, само че отвън страните от Европейски Съюз
Европейски водачи разискват център за бежанци в Европа, само че отвън страните от Европейски Съюз

В страна, която не е в листата на желаните дестинации на мигрантите или на трафикантите, разяснява датският министър председател

Джамбазки изрази вяра, че в границите на тези дни се чака да бъдат избистрени българските позиции по двете най-важни тематики: националната ни позиция по тематиката за незаконна миграция и пакета Макрон и идното му гласоподаване. Останалите тематики, които се чака да бъдат дискутирани, са свързани с бъдещето на Европейски Съюз и създаване на позиции по тази причина по какъв начин да бъде изменен съюза.

Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация видя две зараждащи се леви противоборства в Европейския съюз - ляволибералното и мултикултурното оглавяване от френския президент Макрон, който въплъщава всички политики, които разделят Европа.

От друга страна се чака да бъдат разисквани и тематики като политиката, която води партията " Право и правдивост " в Полша.

Съпредседателят на групата Европейските консерватори и реформатори в Европейския парламент Решард Легутко уточни, че е извънредно щастлив от обстоятелството, че е в София и че има привилегията да взе участие на конференцията. Легутко посочи, че ще окаже най-голяма отбрана и поддръжка във връзка с българските национални ползи .

 В Австрия с нов противоречив проект за обществените помощи за чужденци и бежанци
В Австрия с нов противоречив проект за обществените помощи за чужденци и бежанци

Свободата на определяне е свободата да се работи в цяла Европа

" Намираме се в края на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз и тематиката за миграцията заслужава своята полемика. Трябва да помним, че в Европа има доста разграничителни линии сред изтока и запада, което става все по-видимо ", установи той и добави, че разделянето е налице.

Според него разделянето не е най-вече географско , защото се вижда неуспех в Европейския съюз. По думите на Легутко повече страни следват се политиките на най-силните страни в Европа във връзка с мигрантския въпрос.

" Ние би трябвало да се държим едни към различен и да бъдем единни ", прикани той.

От своя страна съпредседателят на групата на консерваторите Саид Камал благодари за посрещането и за проведената конференция. Според него би трябвало да знаем гледната точка на всяка една делегация. По думите на Камал би трябвало да се предложи една нова опция, тъй като в Брюксел се оформя консенсус, който е на мнение, че върви политическа интеграция.

Това е политика, с която не всички са съгласни. Поради тази причина има други политики, които се прокарват и лобират, визирайки тематиката за интернационалната търговия, свободата, бежанци и противозаконни мигранти.

 Евросъюзът дал леговище на половин милион бежанци през 2017 година
Евросъюзът дал леговище на половин милион бежанци през 2017 година

60% от задоволените молби са в Германия

" В момента политиките се трансформират и към този момент се приказва по-скоро по тази причина по какъв начин хората да бъдат арестувани до родните си страни. Как може тази политика да бъде по-твърда и по-подпомагаща ", подчертава Камал.

Той даде образец с това, че в Англия има най-различни хора и той би бил доста щастлив, в случай че връзките сред хората се поддържат такива, каквито са, тъй като всички имат общи ползи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР