Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски заяви, че неговата партия няма

...
Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски заяви, че неговата партия няма
Коментари Харесай

Мицкоски: Партията ми няма да подкрепи отстъпки в отношенията с България!

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски съобщи, че неговата партия няма да поддържа нови отстъпки в връзките със прилежаща България за сметка на националните ползи на македонския народ, заяви МИА.

Аз съм шокиран от това, което се случва на Македония, идващо от комшия, който би трябвало да бъде най-големият ни покровител. Не бих могъл да си показва, че се случват блокади по отношение на въпроси от 19 век, а през днешния ден и на следващия ден ние приказваме за цифровизация, изкуствен интелект, роботика, сподели Мицкоски, съобщи Българска телеграфна агенция.

Той съобщи, че чака президентът Пендаровски да го осведоми за диалозите му с президента на България Румен Радев и за основанията за неговия оптимизъм.

Ако оптимизмът се дължи на нови отстъпки, то посланието на ВМРО-ДПМНЕ към Пендаровски и Заев е, че ние няма да подкрепим нови отстъпки за сметка на македонския народ, сподели Мицкоски пред кореспонденти в Охрид.

Той предизвести политиците, че всяко съглашение, включващо национални отстъпки за сметка на народа, ще бъде анулирано след промяна на властта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР