Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов сигнализира на извънредна пресконференция за

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов сигнализира на извънредна пресконференция за
Коментари Харесай

Възрожденици се жалват, че Петков отправил оферта към Костадинов за сделка около КПКОНПИ

Лидерът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов алармира на изключителна конференция за опит за „ търговия ” с техни депутати от страна на ръководещите. Той не уточни кой е търсим тримата депутати на партията му, само че добави, че са има предлагани „ разнообразни тласъци ”. По думите му актуалният парламент е „ достигнал дъното ”.

„ Очевидно е, че актуалният парламент се е трансформирал в една сериозна проведена незаконна група, в която министър-председателят не се колебае, не се свени да приказва обществено, че ще търсят 121 депутати. Все едно депутатите са стока, която се продава в магазините ”, добави Костадинов.  

По думите на водача на „ Възраждане ” досегашните ръководещи са прекрачили всевъзможни граници. Нарече ги „ нарушители и национални предатели, които би трябвало да изгният в пандизите ”. „ Обръщаме се към Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България, в случай че в някои от тези хора има грам българска съвест останала, дано да станат самостоятелни депутати, да не поддържат сегашния незаконен кабинет ”, добави Костадинов.

Той съобщи, че Кирил Петков му е отправил оферта за КПКОНПИ:

„ Миналата седмица ми се наложи да проведа един подобен противен диалог с лицето Кирил Петков. Разговорът беше 15-минутен. Лицето Петков ми се обади, с цел да изиска поддръжката ни за издигането на лицето Бойко Рашков като началник на КПКОНПИ. Аз обясних няма да го подкрепим за тази служба - заради същата причина, заради която не поддържаме практиката основният прокурор да дефинира прокурорите, които ще го проверяват него. Когато попитах това, той го удари на молба и сподели, че в случай че ние подкрепим Бойко Рашков, изтъквам „ Ние ще подкрепим вашия човек за заместител на Бойко Рашков ”. Става дума за Бойко Атанасов. А нещото, което ненавиждам в политиката, е изразът „ Мой човек, наш човек, ваш човек ”. Дори единствено поради това нещо лицето Петков трябваше от дълго време да е влезнал в историята.

Казах му, че Бойко Атанасов не е „ наш човек ”, че съм го виждал един-единствен път и че изискването, което сме му сложили като възможен ръководител на КПКОНПИ, да бъде три пъти по-взискателен към нашите представители. Защото ние не можем да си позволим никаква неточност и предатели и корумпирани да бъдат в организацията ни. Лицето Петков продължи: „ Не, подкрепете ни, тъй като имате добра оценка за Рашков ”, изясни схемата Костадинов. Той питал Петков дали Рашков може да е безусловно неутрален в следствието на сегашните си сътрудници, само че отговор не получил. 

„ Българският парламент е пазарище за скотове ”, сподели водачът на „ Възраждане ” и сложи 5 + 1 условия пред ръководещите.  

- Незабавно евакуиране на проекта за въвеждане на еврото от 1 януари 2024

- Незабавно преустановяване на контракта със Съединени американски щати за даването на безвъзмездни американски бази в България.

- Незабавно насрочване на референдум за участие на България в НАТО

- Незабавно насрочване на екип за предоговаряне участието ни в Европейски Съюз

- Вдигане на антируските наказания, нездравословни за българската стопанска система и нормализиране на дипломатическите връзки сред двете страни

- Шестото изискване, подбудено от следващото национално изменничество на Петков - отменяне на ветото за приемане на Македония в Европейски Съюз.

Костадинов дефинира гоненето на съветски дипломати като „ терористичен акт ” и добави, че не изключва досегашните ръководещи да приложат у нас „ украинския сюжет и да ни вкарат във война ”.

„ Те са терористи, а с терористи не се договаря, те се унищожават ”, добави Костадинов. Той изрази безпокойство, че ги е боязън от това, „ Възраждане ” да има сред 90 и 100 депутати в идващия парламент. „ Страх ги тресе. Нали се сещате, че това е гражданска война. И в случай че това се случи, американците ще създадат Майдан в нашата република ”, още веднъж съобщи Костадинов.

Той дефинира постъпката на Корнелия Нинова като детска, че е подкрепила кандидатурата на Асен Василев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР