Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов се изложи тотално в пленарната

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов се изложи тотално в пленарната
Коментари Харесай

Не могат да усмирят Костадинов, разпъна шатрите си в НС: Крещи, заплашва и обижда депутати

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов се изложи тотално в пленарната зала. Днес депутатите разискват Закона за Българската национална банка. Вместо обаче да се водят истински диспути, народните представители трябваше да търпят цирковете на Костадин Костадинов. Той стартира да крещи поради точка в закона, съгласно която страната ни е съгласна да одобри еврото. Първи го отнесе Искрен Митев от ПП-ДБ. Той жегна партията на Костадинов, че е излъгала за референдума си, потвърждавайки, че е събрала 600 000 гласа против еврото, а се оказали най-после с 200 000 по-малко. От групата на " Възраждане ", неизвестно от кого, се чу " ей, келеш ", откакто завърши с изявлението си. Председателстващата Кирова установи: " Дано никой, в случай че изобщо някой ни гледа, да не се чуват подвикванията в залата ".

Последва изказване на Мартин Димитров. Докато говореше всъщност, Костадин Костадинов не спря да крещи от място. Димитров на няколко пъти установи, че сходни викове са смешни и са присъщи на хора, които нямат причини. Той опита да изясни на Костадинов, че бърка % на инфлация с въздействието на еврозоната върху нея в Хърватия. " Загубихте аргументирания спор, по тази причина крещите. Уважаеми сътрудници, тези хора не са срещу еврозоната, а срещу участието ни в Европейския съюз ", приключи изявлението си Димитров.

Росица Кирова наложи наказване " забележка " на Костадинов, той обаче продължи с излагацията си и продължи да вика от място против Явор Божанков от ПП-ДБ. След изявлението му, заплашително му подвикна, до момента в който отиваше към мястото си: " Ела, ела, ей, охлюв! ". Божанков преди този момент предизвести " Възраждане ", че от болшинството също могат да употребяват техните похвати и да изсипват отрова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР