Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов намекна, че Елена Гунчева е

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов намекна, че Елена Гунчева е
Коментари Харесай

Според Костадинов Гунчева е вербувана от Петков -

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов загатна, че Елена Гунчева е била вербувана от Кирил Петков. Костадинов се извини на гласоподавателите на " Възраждане " за неверната преценка при издигането на Гунчева като кандидат-депутат. 

" В правото има един златен принцип - кому е изгодата или за кого е положителното или казано по-просто кой има интерес. Кой има интерес от това да има още един новопоявил се и претърпял катарзис народен представител, който внезапно почва да мисли какъв брой е потребно да се поддържа това държавно управление? Управляващият, несъмнено! ", съобщи Костадинов в коридорите на Народното събрание. 

По-рано през днешния ден стана ясно, че Елена Гунчева няма да напусне Народното събрание, както беше оповестила, а. Костадинов акцентира, че не става въпрос за обиди, защото в политиката персоналните връзки би трябвало да се оставят настрани. 

" Истината постоянно става ясно. Според мен хората, които са имали благосклонности към Гунчева, от през днешния ден нататък ще са наясно ", сподели той. 

Костадинов подсети, че Гунчева обяви решението си 3 часа откакто беше взето решението за повдигане на ветото за Северна Македония в парламентарната комисия за външна политика. Действително, Гунчева не участва на дебатите за Северна Македония в Народното събрание и по-късно разгласи със среднощен Facebook статус, че напуща " Възраждане " и Народното събрание. 

" Опитът да се сътвори скандал в деня, в който се обсъждаше ветото и фактът, че не пристигна да гласоподава на вота на съмнение - тези неща са задоволително ясни и показателни за същинските аргументи по отношение на вземането на това нейно решение ", съобщи Костадин Костадинов. 

Според водача на " Възраждане " Кирил Петков няма да успее да откри още 5 гласа, тъй че да резервира държавното управление. Костадинов е на мнение, че даже това да се случи - това би било голяма мъка за Народното събрание. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР