Лидерът на Третия райх Адолф Хитлер е имал садомазохистични наклонности

...
Лидерът на Третия райх Адолф Хитлер е имал садомазохистични наклонности
Коментари Харесай

Хитлер влюбен в Хес, травистит, съобщава ЦРУ

Лидерът на Третия райх Адолф Хитлер е имал садомазохистични пристрастености и е съчетавал в себе си хомосексуална и хетеросексуална ориентировка. Това се твърди в разкрит отчет на Централно разузнавателно управление на САЩ за живота на нацисткия фюрер, предава РИА Новости.

70-страничният документ е направен през 1943 г от антрополога Хенри Фийлд за Управлението на стратегическите служли на Съединени американски щати, предходник на Централно разузнавателно управление на САЩ. Докладът се основава на проучванията на Ернст Франц Седжуик Ханфщенгел, непосредствен другар на Хитлер през 20-те и 30-те години на ХХ век, който по-късно изпада в недружелюбност пред фюрера и емгрира в Съединени американски щати.

Според документа, в младостта си Хитлер проявявал "садомазохистични пристрастености с уклон към хомосексуализъм ". Освен това, той изпитвал полово увлечение към своя предстоящ заместител в националсоциалистическата партия Рудолф Хес, с който лежат дружно в пандиза през 20-те години. Хес, както се твърди в отчета, е бил педераст и имал прякор "фройлайн Ана " за навика си да се облича в женски тоалети.

Освен това, отбелязва създателят на отчета, Хитлер изпитвал "естетическа приятност от наблюдаването на млади юноши ". А от 1910 до 1913 г, като млад художник във Виена, фюрерът живеел в мъжки интернат, който "имал репутацията на място, в което възрастни мъже търсели по-лади сътрудници ".

В документа се акцентира, че през целия си живот Хитлер е съчетавал двойнствена полова ориентировка.

"Сексуалният му живот е двойнствен, също като политическия. Той по едно и също време хомоскесуалист и хетеросексуален, социалист и ослепителен нацист, мъж и жена ", написа в отчета.

Освен обстоятелствата към половия живот на Хитлер, в отчета е показана информация за неговото детство, обучение, обичана храна, музика и други привички.

Източник: Епицентър.БГ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР