Лидерът на терористичната групировка Ислямска държаваАбу Бакр ал Багдади може

...
Лидерът на терористичната групировка Ислямска държаваАбу Бакр ал Багдади може
Коментари Харесай

Ветеран от Афганистан разкри къде се крие лидерът на ИД

Лидерът на терористичната формация „ Ислямска страна ”Абу Бакр ал Багдади може да се крие в Източен Афганистан. Това написа в профила си в Туитър специалистът по сигурност и създател на пакистанския изчерпателен център BrassTacks Заид Хамид.

До изводът ветеранът от войната в Афганистан е стигнал от покривалата и възглавничките, които участват в последното видео на терористите с негово присъединяване. Според него ал Багдади е във „ вилает Хорасан ” – по този начин джихадистите от ИД назовават клетката си в Афганистан и Пакистан.

Следва да се означи, че Заид Хамид е считан за последовател на тайните теории. От време на време той популяризира информация, че „ Ислямска страна ” скрито се поддържа от Централно разузнавателно управление на САЩ, а израелските управляващи са помагали за извозването на бандитите от територията на разгромения „ халифат ”.

Разпространените на 29 април тази година фрагменти с Абу Бакр ал Багдади са първи от 2014 година насам. От новото видео излиза наяве, че водачът на терористите е трансформирал външността си до неразбираемост. Виждаме го леко надебелял и с боядисана брада. Той разисква с хора, чиито лица не се виждат, войната против „ кръстоносците ” и бойните дейности в Багуз, за чието освобождение американските управляващи оповестиха в края на март тази година.

През последните няколко години от време на време се появява информация, че главатарят на терористите е смъртоносно ранен или заловен в плен. Всички тези известия обаче не бяха доказани.

Превод: Блиц
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР