Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун ще бъде подложен на

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун ще бъде подложен на
Коментари Харесай

Тръмп: Ким Чен-ун ще бъде подложен на изпитание, с каквото не се е сблъсквал

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун ще бъде подложен на тестване, с каквото до момента не се е сблъсквал, съобщи в Туитър президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун, един явно вманиачен човек, който няма нищо срещу да мъчи с апетит или да убива народа си, ще бъде подложен на тестване като в никакъв случай до момента ", написа Тръмп в Туитър.

Във вторник Тръмп съобщи пред Общото заседание на Организация на обединените нации, че Съединени американски щати ще подложат КНДР " на цялостно заличаване ", в случай че тя заплаши тях или техни съдружници и назова водачът на страната " човек ракета ".

В отговор Ким Чен-ун нарече американския президент Доналд Тръмп " умоповреден " и го предизвести, че ще заплати скъпо за заканите, които насочи против Северна Корея, по-рано през днешния ден. 

В същото време външният министър на страната разгласи, че Северна Корея може да извърши най-мощното тестване на атомна бомба в Тихия океан в отговор на американските закани.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР