Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун похвали специалните си отношения

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун похвали специалните си отношения
Коментари Харесай

Ким Чен-ун: Отношенията ми с Тръмп са специални

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун похвали " специфичните " си връзки с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Един от най-уважаваните дипломати на Северна Корея съобщи пред държавната медия, че двамата водачи си имат доверие, осведоми CNN.
Ким Ке-гуан, някогашен нуклеарен договарящ, който в този момент е консултант на водача на КНДР, разяснява, че Ким Чен-ун и Доналд Тръмп се радват на " близки връзки ".
Искрено се надявам, че въз основата на околните връзки мотивираща мощ ще помогне за превъзмогване на всички спънки пред КНДР и Съединени американски щати и задълбочаване на двустранните връзки в по-добра посока, отбелязал Ким Ке-гуан, представен от KCNA.
Съобщението е изненадващо оптимистично като се има поради, че диалозите на работно равнище сред Вашингтон и Пхенян в Швеция се провалиха по-рано този месец. Севернокорейски дипломати обявиха, че са прекъснали договарянията поради безкомпромисната позиция на Съединени американски щати. Държавният департамент обаче не е склонен и заяви, че двете страни са провели " добър диалог ".
Публично КНДР приветства напъните на Тръмп, само че подлага на критика тези към него, които не демонстрират еластичност.
Ким Ке-гуан повтори това: " Проблемът е, че назад на политическата оценка и желанието на президента Тръмп, политически кръгове във Вашингтон и специалистите по КНДР от администрацията на Съединени американски щати са враждебни към Северна Корея без причина, заети с мисленото от Студената война и идеологически предубеждения ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР