Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун и руският президент

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун и руският президент
Коментари Харесай

Кремъл: Путин и Ким Чен Ун ще обсъждат ядрените проблеми на Корейския полуостров

Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун и съветският президент Владимир Путин се срещат през днешния ден, 25 април, на остров Руски покрай град Владивосток в съветския Далечен изток.
Кремъл заяви, че двамата водачи ще разискват " нуклеарните проблеми " на Корейския полуостров, само че се счита, че Ким Чен Ун ще изиска поддръжка след провалените договаряния със Съединени американски щати. Той се срещна с американския президент Доналд Тръмп в Ханой по-рано тази година, с цел да обсъдят нуклеарната стратегия на Пхенян. Но втората среща сред двамата завърши без съглашение, като има догатки, че неуспехът е пристигнал след настоятелно искане на Тръмп КНДР да съобщи нуклеарните си оръжия.
Севернокорейският водач дойде във Владивосток с бронирания си трен за първата си среща с Путин.
" Пристигнах в Русия, носейки горещите усеща на нашия народ, както към този момент споделих. Надявам се, че това посещаване ще бъде сполучливо и потребно ", съобщи Ким Чен Ун малко откакто мина границата сред Северна Корея и Русия при град Хасан.
" Надявам се, че по време на договарянията с многоуважаемия президент Путин, ще успеем да обсъдим съответни въпроси, свързани с уреждането на обстановката на Корейския полуостров и развиването на двустранните ни връзки ", добави Ким.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР