Лидерът на Сектор Б Любомир Костадинов-Младежа отправи чрез профила си

...
Лидерът на Сектор Б Любомир Костадинов-Младежа отправи чрез профила си
Коментари Харесай

НОВ СКАНДАЛ НА ГЕРЕНА! Любо Младежа избухна: Илиана Раева върти интриги за акциите в Левски

Лидерът на Сектор Б Любомир Костадинов-Младежа насочи посредством профила си във Facebook няколко въпроса към Илиана Раева, която е брачна половинка на притежателя на Левски Наско Сираков поради спекулации по отношение на акциите на клуба.

Ето какво написа Костадинов във Facebook:

Уважаема Илиана, госпожо Раева, за какво продължаваш да правиш интриги и да разцепваш левскарите посредством канадския си прислужник, който обслужва „ синята ти приказка “?

Вчера „ анонимната ти “ Facebook страничка направи още веднъж презрян опит да влезе в дневния ред на синята общественост с следващия си памфлет, като се опита да внуши, че „ НКП и Тръста посредством абсурден правилник на съдружие ще получават акциите на клуба “.

Като човек, който надълбоко цени и почита както спортните ти триумфи, по този начин и достиженията ти на началник, за следващ път ти споделям, че интригантският ти метод не ти отива. Личност от твоята големина би трябвало да е за образец, само че не по подмолност, а по почтеност и неприкритост.

Ето за какво те приканвам най-сетне да излезеш и да кажеш обществено коя съгласно теб е най-подходящата формула за бъдещето на Левски, поради на това, че както всички знаем, последната дума в фамилията я имаш ти:

-Левски на спуснатите притежатели, какъвто в тази ситуация се явява и мъжът ти след сделките из всякакви кабинети от предходната пролет.

– Левски на левскарите, какъвто е историческият план на клуба.

И, апелирам те, дай си мнението обществено, а не посредством „ синята си приказка “ и клонираните й анонимни профили и страници в обществените мрежи. Защото ти си Илиана Раева – родена шампионка, сполучлив началник, неотдавна почетен жител на София и не на последно място политик, с рекламация да трансформира статуквото!!!

Поздрави, „ твой “ Любомир Костадинов!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР