Лидерът на СДСМ Зоран Заев обяви, че започва разговори за

...
Лидерът на СДСМ Зоран Заев обяви, че започва разговори за
Коментари Харесай

Зоран Заев започва преговори за съставяне на ново правителство

Лидерът на СДСМ Зоран Заев разгласи, че стартира диалози за образуване на устойчиво държавно управление, което ще изкара четиригодишен мандат. Това стана след учредителното заседание на Народното събрание, където даде конференция, оповестява "Независен весник ".

Той уточни и вероятния състав на новото държавно управление, споменавайки Демократичния съюз за интеграция, Алианса на албанците и Алтернатива. Ще беседваме за образуване на държавно управление, което ще се грижи за всички жители, освободено от етнически предубеждения, и няма никакви подозрения за общия път, който се назовава Северна Македония и едно общество за всички, сподели Заев, отбелязвайки, че държавното управление ще се бори против престъпността и корупцията на всички равнища.

В Северна Македония гласоподават на предварителни парламентарни избори

Демократичната партия на албанците (ДПА) е първата партия, която публично разгласи, че е приела предлагането на Зоран Заев да бъде част от новото държавно управление, написа в. "Слободен щемпел ". Това съобщи Азем Садику от ДПА след среща с Радмила Шекеринска и Оливер Спасовски, която се състоя в клуба на депутатите. Садику сподели, че са образувани работни групи, които ще беседват за детайлите.

Вестник "Нова Македония " оповестява, че някогашният ръководител на Наказателния съд в Скопие Владимир Панчевски е наказан на три години и шест месеца затвор за корист със служебно състояние. Според обвиняването в интервала от 23 януари 2013г. до 14 септември 2016 година той е влияел върху метода на електронно систематизиране на делата, които дошли в съда за решение, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР