Лидерът на СДС Румен Христов отива днес в централата на

...
Лидерът на СДС Румен Христов отива днес в централата на
Коментари Харесай

Румен Христов на крака при Борисов с европейска шапка от Жозеф Дол

Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов отива през днешния ден в централата на ГЕРБ на договаряния за общо явяване на евровота на 26 май.
 Лидерът на Съюз на демократичните сили: Предстоят прегови с ГЕРБ за евровота
До формалната среща сред сините и партията на Бойко Борисов се стигна, откакто ръководителя на ЕНП Жозеф Дол прати писмо до водачите на формациите-членки у нас и по този начин легитимира договарянията с ръководещите с европейска шапка. ДСБ отхвърли на Дол, а през вчерашния ден " Демократична България " приключи диалозите със Съюз на демократичните сили дефинитивно. 

Дали Христов ще изиска Съюз на демократичните сили да е част от името на обединението с ГЕРБ, както настояваше пред Демократична България, и за кое място в листата ще се бори, ще стане ясно на срещата през днешния ден.

Най-желаният претендент на сините за евродепутат в листата на ГЕРБ е първият ни основен договарящ с Европейски Съюз Владимир Кисьов, неговото име към този момент е известно на предизборния щаб на ГЕРБ, сподели инспекция на OFFNews измежду членове на щаба. Кисьов обаче още не е дал единодушие да бъде номиниран. Номинациите в Съюз на демократичните сили ще се вършат публично до края на месеца. 

Според предварителната информация Кисьов ще бъде дружно с Христов на срещата с Борисов и Цветанов. Той се познава с двамата още от 2009 година, когато бе ръководител на Столичния общински съвет, а актуалният министър председател - кмет на София. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР