Лидерът на Съюза на репресираните от комунизма „Памет“ и бивш

...
Лидерът на Съюза на репресираните от комунизма „Памет“ и бивш
Коментари Харесай

Друмева: Президентът да се вземе в ръце и да види какъв Франкенщайн ни докара на главата

Лидерът на Съюза на репресираните от комунизма „Памет“ и някогашен народен представител Лиляна Друмева разрушава ръководството на Кирил Петков и погазването на християнските полезности преди международния конгрес в отбрана на консерватизма, фамилията и вярата под егидата на Виктор Орбан в Унгария, написа ПИК.

От какво би трябвало да се тормозят учениците на прага на матурите след близо двегодишното им неявяване от директно образование?

„Много доста превратности претърпя и България, и Европа. В момента се случва ръководство, което, меко казано, ще ни докара до една освен икономическа, само че и злополука на полезности – образованието, обществените действия, опазването на здравето. Този размисъл ни кара да приветстваме форума, проведен от Орбан. Не съм се интересувала дали други български водачи биха се заинтересували от него“, сподели Лиляна Друмева. Според нея сега се върви против Господ с новите европейски разбирания за фамилията.

ЕНП не съумявала да прави по този начин, че „добрата остаряла Европа“ да бъде стожер на моралните полезности. Господ е разпоредил да не станем 16-та република на Съюз на съветските социалистически републики и 16-ти щат на Съединени американски щати. „Като знам каква е в този момент обстановката в Щатите. На изборите на 8 ноември Републиканската партия ще си завоюва, тогава нещата в България ще се трансформират.

„Ние се върнахме доста обратно. самият факт, че Бойко Рашков е вътрешен министър, би трябвало да ни приказва, че ние се върнахме в комунистическото минало. Младите хора в Харвард като че ли получават правото да се държат като по-различни хора“, разясни Друмева. Според нея на Асен Василев му личало най-вече, че е по-хитър.

„В последните години се случиха неща, които го трансформираха към по-лошо. Липсва нужна организация сред бизнеса и междинното обучение. След като нашата стопанска система разчита на най-много на хората със приблизително обучение, товагава каква стопанска система ще имаме. Частните уроци разцъфтяват със страшна мощ. 18-то учебно заведение в софия, да вземем за пример, скъсали директорката от инспекции. Защо ли? Защото работи дамата. Значи, по-добре нищо да не правиш, с цел да не проверяват“, разяснява образованието Лиляна Друмева. Според нея, доста бързо може да рухмне системата, откакто няма кой да следи параметрите, които я крепят. Нямало кой да каже на улителя и да му каже, че не си е провел урока, както би трябвало и децата нищо не са научили.

„По време на пандемията огромна част от учениците нямаха компютри. Каква е противоположната връзка – какво знаят и какво са научили. Премиерът Кирил Петков е приключил главното си обучение в Канада. Имам наблюдаване, държавното обучение в Съединени американски щати и Канада не на на високо равнище. Нека ние се обърнем към предишното, когато имахме прелестно обучение. Нека най-сетне да спрем, да се огледаме и да решим без какво не можем и без какво можем.

Таково знамение отпред на министерския съвет не съм мислела, че можем да доживеем. Говореха за Борисов, че с джипката ходел. та пеш ли да върви? Лошо ли беше да отиде да види какво става с автомагистрала „Хемус“? Не можем да си представим до какви провали ще ни докара това държавно управление.

То би трябвало да си отиде до есента. Не съм съгласна в границите на този парламент да се излъчи държавно управление. Кой пази да бъде в него? Итн ли? „Продължаваме смяната ли“? Или Корнела, която твърди, че не даваме оръжие. А ние доваме оръжие, та дим се подвига. Президентът да се вземе в ръце и да види, че ни е докарал един Франкещайн на главата“, прикани Лиляна Друмева. Тя счита, че експертен кабинет може да ни изведе от положението, в което се намираме. „Като голяма алена точка би трябвало да стои това – да се отървем от копейкин. този човек може да разбърка картите“, разясни Друмева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР