Лидерът на Сакраменто Кингс Ди’Арън Фокс се изказа много ласкаво

...
Лидерът на Сакраменто Кингс Ди’Арън Фокс се изказа много ласкаво
Коментари Харесай

Голямата звезда на Сакраменто засипа със суперлативи Везенков

Лидерът на Сакраменто Кингс Ди’Арън Фокс се изрече доста ласкаво за новото попълнение на отбора Александър Везенков. 25-годишният гард, който взе участие в тазгодишния Мач на звездите в НБА, призна, че е извънредно впечатлен от стрелбата на българина.

“Саша е един от най-хубавите стрелци в света! Наскоро имахме подготовка, на която стреляхме от тройката. Мисля, че от 150 опита той пропусна единствено 7 ”, показа Фокс пред кореспонденти по време на медийния ден в НБА.

Звездата на “кралете ” добави, че всички в тима се стараят да оказват помощ на Везенков с акомодацията и да го накарат да се усеща удобно Друг съотборник на Везенков - Кевин Хъртър, също не скри, че е респектиран от прецизния мерник на българин

“Саша стреля демонски тъкмо. Той към този момент счупи някои от върховете ни от предходната година. Почти не пропуща. Ще би трябвало много да поработим, с цел да го достигнем ”, сподели Хъртър, който е потвърден стрелец от далечна отдалеченост и през миналия сезон осъществя 40,2% от опитите си за 3 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР