Лидерът на руската Чеченска република Рамзан Кадиров призова Европа и

...
Лидерът на руската Чеченска република Рамзан Кадиров призова Европа и
Коментари Харесай

Чеченският лидер призова Европа и Русия да застанат в единен фронт срещу САЩ

Лидерът на съветската Чеченска република Рамзан Кадиров прикани Европа и Русия взаимно да се опълчат против "вероломството на Съединени американски щати ", както и да спрат "военното безумство " на Вашингтон, оповестява в. "Известия ".

Кадиров упрекна Вашингтон посредством интернет месинджъра "Телеграм ", че се пробва да дестабилизира обстановката към Русия, като разпалва спорове в Украйна и Грузия. "Разрушителната политика " на Съединени американски щати съгласно него се е отразила също в Сирия, Иран, Израел, Ирак, Ливан.

"САЩ диктуват свои правила на богатите с нефт мюсюлмански страни, желанието им е да владеят естествени благосъстояния макар гибелта на милиони хора. Властта в Съединени американски щати дискредитира религиите, държавния строй, международния ред ", написа чеченският началник.

Кадиров прикани Европа да не се държи "страхливо ", а "в обединен фронт " с Русия да се опълчи "срещу вероломството (на САЩ) - инак от ден на ден страни ще бъдат хвърлени в безпорядък, в това число европейските ".

"Президентът на Русия Владимир Путин нееднократно е заявявал, че светът не трябва да бъде еднополюсен ", подсети той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР