Лидерът на Русия Владимир Путин има повод да почерпи. Днес

...
Лидерът на Русия Владимир Путин има повод да почерпи. Днес
Коментари Харесай

СНИМКИ и ВИДЕО показаха как светът поздрави Путин за 65-ата му годишнина

Лидерът на Русия Владимир Путин има мотив да почерпи. Днес президентът отбелязва 65-ия си рожден ден. Още през вчерашния ден стана ясно, че точно на персоналния си празник президентът ще е ангажиран със служебни каузи. За през днешния ден има планувани голям брой телефонни диалози със международни водачи, оповестяват съветски медии. Сред първите, които му позвъниха, бяха сътрудника му от Беларус Александър Лукашенко, президентът на Казахстан Нурсултан Назарбаев и на Армения Серж Саргсян. С пост в Инстаграм пък го поздрави водачът на Чеченската република Рамзан Кадиров.

В няколко градове по света пък се появиха празнични графити с лика на Путин, чиито създатели го поздравяват за рождения ден. На рисунка в Барселона съветският президент закачливо намига на минувачите.



В немската столица Берлин Путин седи на стол, обграден от бели гълъби, които са знак на мира. Към уличната рисунка е прибавена и строфа от химна на Европейски Съюз - „ Ода на насладата “, чийто създател е немският стихотворец, драматург и историк Фридрих Шилер.



В Париж художникът Skame Retors е стилизирал рисунката си под плаката на Александър Родченко и е написал: „ Пацифист, цветущ рожден ден”.



Известният публицист и внук на Евгения Примакова Евгений Сандро (Примаков) показа на страницата си в обществената мрежа фотоси, направени в Дамаск. Авторите на рисунката в чест на рождения ден на Путин дефинират съветския президент като „ защитник”.



По необикновен метод реши да уважи персоналния му празник и ресторант в Ню Йорк. По случай рождения ден на президента на 7 октомври в Lucy's Cantina Royale с „ пететажен хамбургер”. Огромният сандвич тежи 1952 грама – годината, в която е роден Владимир Путин.



В бургера има е сочни говежди котлети, пикантна майонеза, сос шрирача, както и примес от кориандър и лук. Клиентите, които съумеят да се оправят с него за 30 минути, няма да го заплащат.

Във Англия в чест на 65-ата годишнина на Путин марката Matchless сътвори специфична линия облекла.


В обществената мрежа се появи фотография на кожено яке от сбирката на стойност 1,7 хиляди $.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР