Лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл (R-Ky.) във вторник

...
Лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл (R-Ky.) във вторник
Коментари Харесай

Макконъл: Не е моя „отговорност“ да контролирам агресивното поведение на други републиканци

Лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл (R-Ky.) във вторник сподели, че не счита за своя „ отговорност “ да управлява държанието на други републиканци, изключително нападателно физическо държание, признавайки, че е „ доста мъчно да се управлява държанието на всеки, който е в постройката “.

Макконъл сподели, че не знае за два случая от по-рано денем, в които републиканските депутати направиха заглавия за нападателно държание.

Сен. Markwayne Mullin (R-Okla.) трябваше да бъде устно арестуван от ръководителя на сенатската комисия по опазване на здравето, обучение, труд и пенсии Бърни Сандърс (I-Vt.) да не влезе в борба с президента на Teamsters по време на развълнувано чуване в комисията. < /p>

А конгресменът Тим ​​Бърчет (R-Tenn.) упрекна някогашния ръководител Кевин Маккарти (R-Calif.), че му е инжектирал бъбрек, като го е блъснал с лакът в гърба, до момента в който е приказвал с кореспонденти.

„ Много е мъчно да се управлява държанието на всички, които са в постройката. Не виждам на това като на моя отговорност. Това е нещо, с което полицията на Капитолия ще би трябвало да се оправи “, сподели Макконъл пред кореспонденти.

Водещи истории от хълма

Консерваторите се опълчват на процедурното гласоподаване на мярката за бюджетни заеми, сигнализирайки за проблеми

Заграбването на властта на Тръмп е на фокус в изтеклите видеоклипове в Джорджия

Тръмп подава молба за отменяне на делото за машинация в Ню Йорк

Маркуейн Мълин пази държанието: „ От време на време би трябвало да бъдеш ударен в лицето “

Мълин изскочи от ръководителя си на чуването на Комитета по опазване на здравето по-рано във вторник и предложения Шон О'Брайън, генералния президент на Международното приятелство на екипажите, да трансформира разногласията им в обществените медии в юмручни битки.

„ Искате да го извършите в този момент? Изправете се тогава “, Мълин, предизвиквайки работническия водач.

О'Брайън не се свени от предизвикването, като сподели на сенатора от Оклахома: „ Изправете се. “

Сандърс, прекъсвайки борбата, подсети на Мълин, че той е американски сенатор.

От страна на Камарата на представителите, Бърчет, който се причисли към седем свои сътрудници републиканци в гласуването за премахване на Маккарти от поста на ръководителя предишния месец, упрекна някогашния ръководител, че се е сбил с него.

„ Стоях там и Маккарти ме удари с лакът в гърба “, сподели Бърчет пред кореспонденти след конфликта.

„ Казах: „ Хей, защо, по дяволите, би направил това? “ И той се държеше като „ О, не съм направил нищо, знаете ли, и той просто би трябвало да си върви вкъщи назад в Южна Калифорния “, сподели Бърчет.

Макконъл изглеждаше сюрпризиран, когато по-късно го попитаха за тези два случая.

„ Честно казано, не бях чул това, което преди малко посочихте “, сподели водачът на Републиканската партия в Сената, когато го попитаха за тези борби.

За най-новите вести, времето, спорта и поточно видео се насочете към The Hill.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР