Лидерът на републиканското мнозинство в Сената на САЩ Мич Макконъл

...
Лидерът на републиканското мнозинство в Сената на САЩ Мич Макконъл
Коментари Харесай

Сенатът на САЩ не изключва изслушване на свидетели по импийчмънта на Тръмп

Лидерът на републиканското болшинство в Сената на Съединени американски щати Мич Макконъл съобщи в понеделник, че републиканците не са срещу чуване на очевидци в процеса за импийчмънт на президента Доналд Тръмп, съобщи Ройтерс, представен от БНР.

" Не изключваме опцията за очевидци. Смятаме, че би трябвало да действаме освен това дело, както в тази ситуация с президента Клинтън. Така би било редно ", сподели Макконъл в изявление за дискусионното телевизионно предаване " Фокс енд френдс " (Fox & Friends).

На делото против Бил Клинтън през 1999 година в Сената на Съединени американски щати бяха изложени причините, след това имаше интервал на писмени въпроси, и въз основа на това сенаторите взеха решение какви очевидци да призоват, изясни той.

През предходната седмица Макконъл и водачът на демократите в Сената Чък Шумър не съумяха да реализират единодушие по настояването на Шумър очевидци да дадат показания по делото, за което водачът на републиканците сподели, че ще е първа точка в дневния ред на Сената през новата година.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР