Лидерът на Реал (Мадрид) Серхио Йул е на прага на

...
Лидерът на Реал (Мадрид) Серхио Йул е на прага на
Коментари Харесай

Преди Файнъл 4: Йул е на прага на рекорд

Лидерът на Реал (Мадрид) Серхио Йул е на прага на връх преди началото на Файнъл 4 в Евролигата. Испанците са актуалните носители на трофея, като в полуфиналите ще се изправят против ЦСКА (Москва), а Йул се нуждае от 19 точки, с цел да изпревари Хуан Карлос Наваро и да влезе в Топ 3 на реализаторите във финалната фаза на шампионата.

Освен това гардът на “белите” може да се изкачи напред в класацията за най-вече асистенции в тази фаза - място, което сега се държи от Теодорос Папалукас, който е и четвърти най-хубав изпълнител на Ф4. Гръцката легенда има 59 асистенции, до момента в който Йул е четвърти с 50 завършващи подавания в 12 участия в този стадий.

Нандо Де Коло от ЦСКА (Москва) пък по всяка възможност ще влезе в челната десетка на реализаторите на Файнъл 4, тъй като се нуждае от единствено три точки, с цел да задмине десетия в ранглистата - Шарунас Ясикевичус.

Реал и ЦСКА ще се изправят един против различен в борба за финала в 22.00 часа българско време довечера. Домакин на Финалната четворка е испанския град Витория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР