Лидерът на проруската партия Възраждане Костадин Костадинов е обвинен във

...
Лидерът на проруската партия Възраждане Костадин Костадинов е обвинен във
Коментари Харесай

Лидер на проруска партия обвинен, че всява смут с коментар за коронавируса

Лидерът на проруската партия " Възраждане " Костадин Костадинов е упрекнат във всяване на ужас от прокуратурата поради свои изявления за ковид и ограниченията на властта против епидемията. Той е бил привикан в столичната полиция в понеделник за предяваване на обвиняване. За идното привличане като обвинен заяви самият Костадинов във фейсбук.

Той описа, че става дума за негово присъединяване в телевизия " Евроком “. Били привикани и водещият, и редакторът на предаването. Изказванията на Костадинов, които прокуратурата е сметнала за съставомерни, са за държавния запас и противоепидемичните ограничения, излиза наяве от известието им.

" В телевизионно предаване К. твърдял, че въведените противоепидемични ограничения от здравните управляващи са " агитация за отклонение на вниманието и не са в полза на жителите ". Освен това лицето отправило заблуждаващи изказвания за неналичия на артикули от складовете на Държавна организация " Държавен запас и военновременни запаси” с думите: " Там има всичко по документи, а на процедура няма нищо, всичко е ограбено, опоскано, изядено " пишат от прокуратурата.

На Костадинов е избрана гаранция от 20 хиляди лева Самият той твърди, че делото е " мощен удар върху българския дух и религия " от страна на ръководещите.

" Неуважаеми ръководещи, нееднократно ясно и изрично сме заявявали, че не ни е боязън от вас! Не се опасяваме от политически репресии и сме по-решими сме от всеки път " написа той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР