Лидерът на ПП Възраждане“ Костадин Костадинов се срещна с председател

...
Лидерът на ПП Възраждане“ Костадин Костадинов се срещна с председател
Коментари Харесай

Републиканец към Костадинов: И Тръмп е наричан проруски политик в САЩ

Лидерът на Политическа партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов се срещна с ръководител на фракцията „ Републиканци за национално обновяване “ в Републиканската партия на Съединени американски щати с Марк Айваньо , който дойде на посещаване в България

Двамата договориха да приготвят и подпишат меморандум за шерване на общи полезности – консервативни, обичайни и християнски , заяви водачът на партията Костадин Костадинов.

„ Говорихме три часа за българската, американската и международната политика. Стигнахме до доста общи заключения и установихме, че имаме съвсем напълно идентични възгледи “.

От пресцентъра на партията допълват, че Марк Айваньо е бил попитал дали не се тормози, че разговаря с партия, която подлага на критика неговото държавно управление , той отговори, че също не е удовлетворен от ръководството на страната си. На въпрос дали възприема „ Възраждане “ като проруска партия той отговори, че и Доналд Тръмп е определян като прорурски политик от някои хора в Съединени американски щати.

От Политическа партия „ Възраждане “ пожелаха триумф на Марк Айваньо и на Донал Тръмп в почналата към този момент предизборна акция. Според Костадинов светът и Съединени американски щати ще бъдат доста по-нормално и умерено място за живеене, в случай че някогашният американски президент се завърне на поста. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР