Лидерът на ПП „Народна партия Свобода и Достойнство“, доц. д-р

...
Лидерът на ПП „Народна партия Свобода и Достойнство“, доц. д-р
Коментари Харесай

Орхан Исмаилов втори в листата за евродепутати на коалиция „Воля - българските родолюбци“

Лидерът на Политическа партия „ Народна партия Свобода и Достойнство “, доцент доктор Орхан Исмаилов е втори в листата за евродепутати на коалиция „ Воля – българските родолюбци “. От квотата на НПСД взе участие и зам.-председателят на партията доктор Тихомир Пейчев.

В коалиция „ Воля – българските родолюбци “ са включени партиите: ВОЛЯ, Политическа партия „ Народна партия Свобода и Достойнство “, Земеделски съюз „ Александър Стамболийски “, Българска социалдемократическа партия, Християндемократическа партия на България и Политическа партия “Обединена социалдемокрация “.

Председателят на ВОЛЯ Веселин Марешки разгласи участниците като „ обединен тим от почтени хора с висок морал и родолюбие “.Доц. доктор Орхан Исмаилов е показан като специалист по национална сигурност в коалиция „ Воля-българските родолюбци “. Той е на 39 година от Търговище. Завършил е Военният университет „ Васил Левски “ във Велико Търново със звание „ Лейтенант “ и гражданска компетентност „ Машинен инженер “. Има тапия и от академията на Министерство на вътрешните работи със компетентност „ Защита на националната сигурност “. Второто му висше обучение е „ Право “ от Великотърновски университет „ Св. Св Кирил и Методий “. Има и научна степен доцент.

Кариерата му минава през ДИКСИ – Държавна комисия по сигурността на информацията като зам.-председател. По-късно същата позиция заема и в т.н Комисия по досиетата. Заемал е и поста зам.-министър в Министерство на защитата. През 2016 година е определен за ръководител на Политическа партия „ Народна партия Свобода и Достойнство “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР