Лидерът на ПП Консервативно обединение на десницата коментира резултатите от

...
Лидерът на ПП Консервативно обединение на десницата коментира резултатите от
Коментари Харесай

Петър Москов: Заличаването на границите между лявото и дясното е престъпление с пагубни последствия

Лидерът на Политическа партия " Консервативно обединяване на десницата " разяснява резултатите от предварителните парламентарни избори на 2-ри октомври. Той е безапелационен, че заличаването на границите сред лявото и дясното е закононарушение с пагубни последици. Москов съобщи, че десницата има потребност от кардинално и поредно водачество. 

Ето цялостния текст от изказването на КОД:

ГЕРБ завоюваха изборите и би трябвало да бъдат поздравени за това. След това направиха конференция, която обезсмисли успеха им. Изчаках два дни, с цел да кажа това, тъй като чаках някой да го каже преди мен. Някой от ГЕРБ да вземем за пример...

Проблемът с позицията на ГЕРБ не е в драматургията или в естетиката. Драмата е със същността на казаното.  Тази конференция беше:

1.Отказ от дясно водачество.

2.Приемане на описа “няма ляво-няма дясно ”.

3.Признание, че успеха им на изборите не е, с цел да се даде мощ на политиките зад които седят, а да имат положителни позиции, с цел да са на власт, без значение какви политики организира тази власт. 

4.Неразбиране, че това да си срещу Путин не значи да полегнеш на левите европейски бюрократи, тъй като за тях Путин не е съперник, а оправдание за провалените им политики.

5.Амнезия, че Радев е мотора на политическата неустойчивост и институционалния проводник на кремълския интерес.

Няма разлика сред това ГЕРБ да желае държавно управление, което да се бори с инфлацията, като приема обществените проинфлационните политики на Политическа партия и това Демократична България да желае да прави депутинизация в коалиция с Българска социалистическа партия. С две думи-няма разлика и разбирателството отново е за положителното на народа, нали. Ние в КОД сме от тези опърничави хора, за които заличаването на границите сред лявото и дясното е закононарушение с пагубни стратегически последствия. Също по този начин считаме, че с леви политики не се реализират десни резултати и това е истина, която не се трансформира от това дали си в ръководство или в съпротива. Десницата има потребност от водачество! Принципно и поредно водачество. Казвам това, тъй като след четири месеца още веднъж ще се броим. Да забележим какъв брой ще са опърничавите тогава. Или пък ще си живеем в следващия посткомунистичеки консенсус.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР