Лидерът на Политическа партия МИР Симеон Славчев, заедно със зам.-председателите

...
Лидерът на Политическа партия МИР Симеон Славчев, заедно със зам.-председателите
Коментари Харесай

ПП МИР отбеляза националния празник в София

Лидерът на Политическа партия МИР Симеон Славчев, дружно със зам.-председателите Владислав Милев и Георги Кардашев, членове на управлението, членове и симпатизанти на партията, взеха присъединяване в тържествата в София по случай националния празник на България 3 март.

Сутринта в храм-паметник „ Свети Александър Невски”, Симеон Славчев участва на Панихида и Молебен. След това, водачът на партията, дружно със заместниците си, членове и симпатизанти участваха на гала по
издигане на Националното знаме пред паметника на Незнайния боец.

МИР-яните сервираха венци и цветя на Паметника на българския опълченец, където се организира Тържествено честване на Националния празник на България.

„ Наш дълг е да осъществим завета на нашите предшественици и да бъдем единни като нация освен по време на националните празници, а през всичките дни от годината. Имаме потребност да възродим духа, идеала, морала и полезностите на нашите предци, без които Освобождението на България от турско иго нямаше да бъде възможно”, съобщи Симеон Славчев по време на тържествата.

„ За мен построяването на мощна българска нация и страна би трябвало да бъде нашата национална идея, само че триумфът и постигането на тази цел наложително минава през оптимално единодушие и единение”, сподели още той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР