Лидерът на пазара за гуми във Враца е фирма „Вачо

Лидерът на пазара за гуми във Враца е фирма „Вачо ...

Време е за смяна на гумите! Доверете се на лидера на пазара във Враца „Вачо Ауто“.

Лидерът на пазара за гуми във Враца е фирма „Вачо Ауто“, която се развива и доказва в бранша повече от 10 години. Фирмата е специализирана в продажба, монтаж и демонтаж на широка гама автомобилни гуми. 
На своите клиенти „Вачо Ауто“ предлага изключително голямо разнообразие както от нови, така и от качествени автомобилни гуми втора употреба, които са внос от Австрия и Германия. В асортимента на гумаджийницата има и джанти по вкуса на всеки един клиент. 
При покупка на комплект гуми клиентите получават безплатен демонтаж на старите, монтаж на новите и баланс. Старите гуми пък старателно ще бъдат измити и прибрани в найлонови торби, за да могат клиентите да ги съхраняват по-лесно. За шофьорите, които няма къде да съхраняват гумите, от „Вачо Ауто“ предлагат и така наречената услуга „хотел за съхранение на автомобилни гуми“. Обслужването на колите се прави от екип доказали се професионалисти, който работи изключително бързо и качествено.
Гумаджийницата се намира на ул. Илинден“ №6, на влизане във Враца откъм Монтана. Справки и запитвания можете да направите на тел. 0878 64 51 44 – Иван. 
 

Източник: bulnews.bg