Лидерът на пазара за гуми във Враца е фирма „Вачо

...
Лидерът на пазара за гуми във Враца е фирма „Вачо
Коментари Харесай

Време е за смяна на гумите! Доверете се на лидера на пазара във Враца „Вачо Ауто“

Лидерът на пазара за гуми във Враца е компания „ Вачо Ауто “, която се развива и потвърждава в сектора повече от 10 години. Фирмата е профилирана в продажба, монтаж и ремонт на необятна гама автомобилни гуми.
На своите клиенти „ Вачо Ауто “ предлага извънредно огромно многообразие както от нови, по този начин и от качествени автомобилни гуми втора ръка, които са импорт от Австрия и Германия. В асортимента на гумаджийницата има и джанти по усета на всеки един клиент.
При покупка на комплект гуми клиентите получават безвъзмезден ремонт на старите, монтаж на новите и баланс. Старите гуми пък усърдно ще бъдат измити и прибрани в найлонови торби, с цел да могат клиентите да ги съхраняват по-лесно. За водачите, които няма къде да съхраняват гумите, от „ Вачо Ауто “ оферират и по този начин наречената услуга „ хотел за предпазване на автомобилни гуми “. Обслужването на колите се прави от екип потвърдили се експерти, който работи извънредно бързо и качествено.
Гумаджийницата се намира на ул. Илинден “ №6, на влизане във Враца откъм Монтана. Справки и запитвания можете да извършите на тел. 0878 64 51 44 – Иван.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР