Лидерът на пазара на бутилирана вода в България Девин“ ЕАД

...
Лидерът на пазара на бутилирана вода в България Девин“ ЕАД
Коментари Харесай

Девин насърчава разделното събиране със специално съобщение на етикетите

Лидерът на пазара на бутилирана вода в България „ Девин “ ЕАД стартира да слага върху етикетите на своите марки DEVIN Изворна и DEVIN Минерална особено лого, което да припомня на потребителите за разделното събиране на опаковките след консумация. Бутилките с марка DEVIN са 100% рециклируеми и за разлика от множеството опаковки на храни, питиета и козметика, не се нуждаят от авансово измиване, преди да бъдат изхвърлени в контейнера за пластмаса.

„ Пластмасовите опаковки за еднократна приложимост имат по-нисък въглероден отпечатък по отношение на множеството други възможности. Важно е да ги събираме разделно и предаваме за преработване в верния резервоар, с цел да не останат в околната среда. Чрез етикетите на нашите артикули ще подсещаме на потребителите за виновна приложимост на опаковките. Искаме да ги вдъхновим дружно да върнем жеста на природата - тя ни дава чиста, натурална вода от сърцето на Родопите, а ние смачкваме и връщаме нейната опаковка на вярното място след консумация. Амбицията ни е да насърчим разделното събиране на пластмасовите бутилки и да го превърнем в резистентен табиет на милионите ни консуматори. ", разяснява Петя Манастирска, началник „ Устойчиво развиване и качество “ в „ Девин “ ЕАД.

Компанията ще насърчава отговорното държание към природата не единствено посредством своите продукти, само че и с много други разнообразни акции и действия в името на опазването на природата и околната среда, обединени под информационната платформа „ Да върнем жеста на природата “.

Решено в цветовете на океана и земята, новото лого припомня по едно и също време на бутилка, на знака за безконечност и на песъчлив часовник - триединство, което символизира и припомня за индивидуалната отговорност и опция за рационалното потребление на естествените запаси. Компанията обръща внимание, че консумирането на натурална вода е другарство с природата, а потребителите могат да бъдат нейните модерни герои, като се погрижат пластмасата да бъде събирана разделно и рециклирана, вместо да остане в околната среда.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР