Лидерът на Партията за Брекзит Найджъл Фараж заяви, че неговата

...
Лидерът на Партията за Брекзит Найджъл Фараж заяви, че неговата
Коментари Харесай

Найджъл Фараж обяви значителна подкрепа за консерваторите на изборите на 12 декември

Лидерът на Партията за Брекзит Найджъл Фараж съобщи, че неговата партия няма да се бори за 317 депутатски места на Консервативната партия на изборите на 12 декември, само че ще издигне свои претенденти за съвсем всички останали места - забележителна поддръжка за премиера Борис Джонсън, съобщи Ройтерс.

Фараж изясни, че не желае анти-Брекзит партиите за завоюват изборите, по тази причина смъква претендентите в изборните региони, в които консерваторите са победили на изборите през 2017 година

Партията за Брекзит няма да се бори за 317-те места, които консерваторите завоюваха на последните избори, сподели Фараж, като добави, че е взел решението предходната нощ.

Преди седмица той даде обещание да издигне 600 претенденти, напомня Асошиейтед прес. Сега той изясни, че е трансформирал желанието си, с цел да избегне разединение на вота на последователите на Брекзит и показа решението си като стъпка, която ще предотврати нов референдум за участието в Европейски Съюз и ще понижи вероятността от разграничен поравно парламент (hung parliament).

" Това, което ще създадем, е да съсредоточим тотално напъните си върху тези региони, които държи Лейбъристката партия, тъй като тя наруши изцяло предизборния си манифест през 2017 година ", съобщи Фараж. " Ще се борим и против останалите партии ", добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР