Лидерът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев не

...
Лидерът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев не
Коментари Харесай

Станишев: Опозицията показа, че е на мястото си, но вотът на недоверие няма да мине

Лидерът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев не чака триумф на вота на съмнение на държавното управление, който Българска социалистическа партия желае с претекста „ неуспех на ръководството в бранша „ Околна среда и води “.

Разискванията по вота се организираха в петък, а гласуването ще бъде идната сряда.

Според Станишев рецензиите от разнообразни направления към ръководството на страната не значат болшинство в поддръжка на вота.

„ Ако погледнем математическия общ брой на тези политически сили, които се афишират за сериозни и опозиционни в своето държание, би трябвало да мине. Но действителността в българския парламент и в нашия политически живот е много по-различна “, сподели Станишев в ефира на стратегия „ Хоризонт “, представен от fakti.bg.

Той подлага на критика остро управлението на Българска социалистическа партия, което съгласно него е пропуснало възможностите да завоюва европейските и локалните избори предходната година.

„ Мисля, че това е публичното мнение в преобладаваща си част. Мисля, че близо две трети от българите считат, че казусът не е в природата, в дребното превалявания през предходната година. Защото не е имало характерна огромна суша, за която всички да са наясно. Проблемът е управнически. И по тази причина вота на съмнение от страна на опозицията е естествено политическо държание. Бих споделил даже, че в случай че опозицията не беше поискала избор, нямаше да бъде на мястото си, да извършва тази социална функционалност, с която е натоварена “, сподели Станишев.

„ Това е въпрос, над който ние в Българска социалистическа партия би трябвало да се замислим доста съществено. Очевидно е, че хората ги вълнува, и напълно естествено, най-много от това да се реши казусът. Но един парламентарен избор е и опция да се слагат по-принципно въпросите “, уточни още водачът на ПЕС.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР