Лидерът на партията Корнелия Нинова нападна Цветан Цветанов, който грубо

...
Лидерът на партията Корнелия Нинова нападна Цветан Цветанов, който грубо
Коментари Харесай

БСП атакува наред - съди Цветанов, критикува Борисов, пита Цацаров

Лидерът на партията Корнелия Нинова атакува Цветан Цветанов , който жестоко засегнал Елена Йончева.

На постоянния брифинг на Българска социалистическа партия във вторник стана ясно, че депутатът Елена Йончева завежда дело против Цветанов. Ели има цялостната ни поддръжка, до последно ще работим за чистото й име , сподели соцлидерът. Атаката против Йончева била поради разкриването на корупцията по оградата с Турция.

Червените желаят отговор от основния прокурор за какво не им дава отговор до каква степен е стигнала инспекцията на ДАНС за корупцията по оградата. Ще има ли формирано досъдебно произвеждане и ще съблюдава ли прокуратурата периодите си, интересува се Нинова.
Лидерът на социалистите пропомни, че още на 6 декември предходната година прокуратурата е обяснила, че в къси периоди ще излезе с решение.

Корнелия Нинова " захапа " и Бойко Борисов, защото съгласно нея той излъгал, че е изтеглил Истанбулската спогодба . Спорният документ още е разпределен по комисии в Народното събрание. Лидерът на Българска социалистическа партия ще желае на утрешното съвещание кабинетът да изтегли документа.

Соцводачът разяснява и последния скандал в опазването на здравето с настояването за оставка на шефа на НЗОК от страна на здравния министър. Корнелия Нинова отбрани шефа на НЗОК Камен Плочев, който направил напълно законно актуализация на бюджета на Касата .
Бойко Борисов трябвало да си подаде оставката, тъй като през януари министър председателят изхарчил нелегално , по думите й, същата сума единствено че нелегално.

Българска социалистическа партия желае незабавна актуализация на държавния бюджет и бюджета на НЗОК . Тези пари не били персонални на Борисов, нито пък страната му била бащиния, по думите на Корнелия Нинова. Ако бъде импортирана оставката на професор Камен Плочев, алените няма да поддържат тази оставка. Здравеопазването е в колапс, уверена е Корнелия Нинова. Тя упорства за сериозен спор за положението на здравната система.

Елена Йончева е ядосана на Цветанов, задето споделил, че тя е източвала КТБ . Господин Цветанов има опит в опетняване, счита Йончева, която и напомни, че над шест пъти страната е наказана от съда в Страсбург поради лъжите на заместник-председателя на ГЕРБ.

Докладът на ДАНС за корупцията по границата бил разгромяващ и Елена Йончева настоя той да стане обществен. Къде е този отчет на ДАНС, пита Йончева. Стана ясно от конференцията на алените, че в случай че бъде отхвърлен Валери Жаблянов като заместник-председател на Народно събрание, левицата няма да излъчи различен на негово място. За войната сред президент и министър председател Корнелия Нинова посочи, че Румен Радев е определен като опция на държавното управление. Хубаво за демократичния живот било, че Борисов има опция. Нейната оценка е, че разногласието сред двамата е потребен, защото бил по кардинални въпроси.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР